marți, 7 octombrie 2008

Cum trebuie sa faci corect "flash" cu farurile

Deci !.....Este clar . Dupa 3-4 ani de observatii intense , am inteles ca trebuie neaparat publicate niste instructiuni pentru efectuarea corecta a manevrei "facerea de flash cu farurile la lume".

In primul rand , trebuie clar stabilita necesitatea acestei manevre .

Tu esti , sa zicem , un rapan.
Rapan fiind , foamea din glanda ta e ancestrala .Ea , foamea , te indeamna sa o arati lumii. "Arata-ma , arata-ma " striga foamea celor 20 de generatii de opincari din care te tragi.
Bine , bine...dar cum sa faci ?

Ei bine...in primul rand...evident printr-o "combinatie" , iti tragi o coashca , un junghi de AUDI. AUDI este o marca speciala. E prea proasta sa foloseasca un cardan . E prea feminina sa o folosesti la munca. E prea dizel sa faci "burn-out" . E un fel de Dinamo Bucuresti. Are toate atuurile de imagine pentru a lua oricand bataie de la 17 Nentori Tirana .
Deci...ti-ai tras AUDI.
Acuma , de unde sa iei tu o strada ?
Aici vine rolul meu. Eu stie !
Frate ....du-te pe E85.
De la Bucuresti la Iasi, patru benzi (israeliene) de asfalt ca-n palma.
Daca ai noroc de soare , o zi de vara , cu 170 la ora , le spargi fatza la toti . Patru ore (maxim) de goneta .
Singura problema este doar tupeul celor 1478 de muppetz pe care ii pune eventual dracul sa iti iasa in cale , volanind tot felul de gunoaie . Viermii !

Dar pentru ei , nu-i asa , s-a inventat in bot la AUDI niste treburi. E farurili da flash.
Tzi-a zis dilaru sau un preten : "Bai nene , deci....de butoanele astia tragi la tine , scurt , de 4-5 ori si uite , vezi in bot ? ....se aprinde becurili astia mari , pe sistem xenon ! E flashurili ! Se foloseste la fraeri , cand te grabesti , cand ai tu treaba si ei nu se da din cale ! Si mia mea stricat niste conbinatii unii , tot asea, nu se dadea din cale ! Ma rog, eu am pistolu cu bile la mine , si oricum rezolv , dar dureaza. Dai cu flashurili mai intai si apoi vez tu , daca e grei da cap , ii mai iei o tura si la pistol !" .

Aseaaaa.....deci acuma ai tot ce-ti trebuie.
AUDI , E85, flash , pistolu.
Cum faci manevra ? Pai....in primul rand trebuie musai sa te sui pe porbagajul viermelui. Distanta maxima regulamentara este de 18 centimentri de la botul tau de AUDI la ceafa viermelui. Stai lipit de el , cam 20 de secunde . Nu uita sa vorbesti la telefon in timpul asta. Trebuie sa gasesti tu o combinatie !
Apoi , zici urmatoarele texte : " Da mai da-te bai in p...a mea la o parte " si in acelasi timp ...cum ti-a aratat dilaru , tragi de 4-5 ori de maneta de flash. In mod normal , daca efectuezi corect manevra , tolomacul cu Espero care iti tzine calea ar trebui sa sara in shantz umil. Manevra este ideal sa fie facut pe un pod , inaintea unei treceri de pietoni , dar mai ales atunci cand pe ambele benzi de pe sensul tau circula viermi . Atunci ei sint cel mai vulnerabili. Absolut sigur se vor impinge unii pe altii in shantz sau , mai tare , se vor tampona "bot-in-cur" .
Cei care nu se da , asea cum zicea fratili tau , ii mai iei si din pistol mai dai dreaq.

Dragi compatrioti ! Rapenilor !
Daca esti strain si circuli prima data in Romania , singurul lucru care iti sare in ochi ....e GRABA.
Toata lumea care volaneste "ie grabitzi" frate.
Dupa cum se grabesc , ai zice ca toata patria e plina de treaba.

Stii ce nu se lipeste in imagine ?
Landanii de 2 metri de pe marginea drumurilor.
Lipsa marcajelor rutiere .
Cocioabele obosite impreunate cu "halele tip vila cu inox" care compun patria rurala.
Molozul zburator care tine loc de atmosfera.
Carutzele pline cu strujeni si martalogi tzapeni de rachiu.

Unde dracu va grabiti ? Aveti treaba ? Unde pana mea aveti treaba ?
Aaaaaa.....gata stiu !
LA DILAR !

Niciun comentariu: